Alla inlägg under januari 2010

Av Madelene Strömqvist - 15 januari 2010 01:38

Fick en kommentar av en okänd Z sonm löd:

 

Det är bara du som kan veta hur du ska leva dit liv o vad du förtjänar. O vet man inte det så är det viktigt att ta reda på det. Vad man står för o vad man har för värderingar.
Vad är viktigt för dig?? Ett värdigt liv för dig o ditt barn, med ett innehåll av trygghet o kärlek? Eller ett självdestruktivt liv hand i hand med ångest , tabletter och kriminalitet.
Det är bara DU som kan välja. Det är DITT ansvar att se till att du strävar o får det du anser att du förtjänar.
Allt är inte svart eller vitt i livet.
Det är du som har ansvar för ditt liv. ingen annan. Man ska heller inte leva sitt liv för eller genom någon annan. Och ingen annan kan göra jobbet ÅT dig.
Ta tag i ditt liv o din ångest.Det finns bra folk därute som har som jobb att hjälpa.
Man klarar inte att att gå omkring och bära på en tung ryggsäck med sitt skitiga,trsssliga förflutna i hela tiden. Sök upp en kontakt du kan få hjälp av. allt skit i ryggsäcken kanske man inte kan bli av med men man kan åtminstone bearbeta det o slänga ur det som går. Resten som blir kvar får man packa om så det inte gör ont när man går vidare.

Vad vill du vara för föredöme för din dotter?? Den du är eller den du borde vara?

Skaffa dig ett värdigt liv! Lycka till!!

 

 

Tänkte börja dig med att svara att jag just tagit mig ur ett förhållande som var skit, jag har aldrig hållt på med varken kriminalitet lr tabletter, så tror du jag missbrukat lr ens testat tagit en drog tror du fel! Jag är helt emot droger och hatar det men jag levde uppi kriminalitet och skit! Inte ngt jag valde att den jag älskade skulle välja ett felsteg i livet! Jag har nu varit stark att ta mig ur det förhållandet, att jag då har ångest pga de jag varit utsatt för är inget jag kan göra något åt förutom att försöka slippa de äter heller inge tabletter för de, kan även säga att jag bokat tid hos kurator för att få hjälp med detta. Jag gör allt för att jag och min dotter ska ha det så bra som möjligt, men har man farit illa är de inte lätt att bara lägga allt bakom sig, de kmr upp när man ska sova vet du! du kanske aldrig varit med om ngt sådant i ditt liv jag vet inte och jag hoppas vid min gud att du slipper, men jag tkr du talar om ngt du inte riktigt vet nu, och jag tycker du borde stå för vem du är, inte skriva Z. Har heller aldrig sagt att nån ska göra jobbet åt mig så jag mår bra, de är endast jag som kan göra så jag mår bättre och de är genom att bearbeta skiten, men de tar tid de tar inte 2 månader från allt jag varit med om! Om du bara kunde stått för vem du var och kunnat pratat med mig så hade du nog förstått allt bättre å sett allt från en annan vinkel! Att du får de att låta som jag är dåligt föredömme för min dotter är ngt jag tkr är VÄLDIGT fel då jag och Nova har en väldigt bra relation.! Jag hoppas iaf du träder fram och står för vem du är, nu har du fått ett svar iaf! Och jag tkr du missförstått mig mkt!

Av Madelene Strömqvist - 14 januari 2010 00:37

Måste lägga ut lite bilder :)

 

Jag!

 


Finaste Olgan..


Wilma smakar potatis för första gången i sitt liv :D  


Mina slingor jag gjort!

   



Emelie ser rolig ut i sina snygga byxor ;) haha.

 



Min Olgis käkar för fullt!


Hon käkar igen.. 


Garaget jag o Tobias hade i Sundsvall har brunne ner :/  


En av mina älskade tröjor jag vill ha i Sundsvall :)

   


Min andra fina tröja jag vill ha i sundsvall, hoppas på att köpa imorgon ;D

 


Jag o Veronica har ätit på mc donalds ;) skitagott vare.


Diesel ser cool ut hemma hos mig :) 


Älskade Olga lite sur på Diesel , han blev blyyyyg !  


  Min snöängel som jag gjorde när jag o min älskling lekte i snön :)  

novis snöängel, såååsöt ;) <3


Jag igen..

   


Emelie o Emma snuskar på som vanligt :P


Aa dom är rolig dom ;)  


MAMMAS ÄLSKLINGAR <3<3<3<3<3 


Det finns bara en riktigt prinsessa, hon är min och jag älskar henne högre än ngt annat i hela mitt liv <3

   


Och hoppa på dagis de kan hon ;) haha<3


Och gör världens sötaste grimarser ;)


Kittelfjäll :)  


Agda med sin söta sovstil ;)     


Min Agdis Bagdis ^^, sååå fin!   


Nu har jag gjort en riktig bildbomd här ;P haha! herrejisses, men kul är de :)


Av Madelene Strömqvist - 13 januari 2010 20:48

jag känner mig så pigg i kroppen nu när jag simmar, känns så skönt att röra på sig! och att sen promenera på de gör nog sitt ;)

Jag känner mig duktig :)

Simmade 36 längder idag, ska få finare kropp tänkte jag ! haha! man kan ju önska iaf ;)

var väldigt skönt och bastning efteråt :) men de var inte så hett i bastun som jag ville! suck.. bättre lycka imorgon kanske ;P haha!

Snart kommer Emma o Emelie hit, vi ska dra däck med bästa hundarna :)

Nej nu ska jag göra nån nytta! tjing..

Av Madelene Strömqvist - 13 januari 2010 09:10

Igår blev jag mera blond, mkt mera blond, så nu är man till häldten blond o till hälften svart ;) Är nöjd men resultatet o om nån vecka blir de mer blond i, känna rätt skumt har inte varit blond sen Novis var lill liten :P

Hade iaf en riktigt rolig kväll med massa mys när vi slingar mitt hår, filmen var bara sjukast :P en svensk film som är "dubbad" till reklamljud ;P hahahaha! jaa de var helt sjukt orka inte ens skriva de för då bryter jag vell ihop i skratt igen :P

hur som helst så är den ju jävligt slut nu ;P

 

tankarna snurrar lika mkt fortfarande, igår va en rätt tung dag o idag tro jag kan bli värre, 13/1 nu, skulle ha blivit våran 4 årsdag vilket inte går att komma ifrån att tänka på.. suck!

 

har ring på sjukhuset idag pga panikångesten, får de varje kväll o de är sjukt jobbigt. blir ju tokig på dedär!

 

Ikväll blir de kanske simning igen, simmade igår o de var hur skönt som helst! så ikv blir de kanske oxå. Nu ska jag vila!

Hejdå!!!!!

Av Madelene Strömqvist - 11 januari 2010 23:17

Vad har jag gjort!?

Har jag gjort rätt lr, jaa de är en fråga som jag troligen får veta svaret på nån gång..

Mår rätt kasst nu för tiden men när jag har mina nära o kära nära så känns de lättare!

Idag när jag o emmuten var ute o gick o hundarna våra fick dra nova på boben så mådde jag bättre, vi pratade bara om massa roliga saker o jag blev lixom glad. Du kan göra mig glad gullan och jag uppskattar verkligen de! <3 Även att våra hundar ägde allt ;) Olga drog både Nova och Emma :D Diesel drog Nova och Saga ;) sen drog han mig en gång med :D Dom är sååååå duktiga o starka! Älskar dom apmkt! Men Nova är den jag älskar mest på denna jord, finns de nått att uppskatta mer än när sötnosan kmr o säger med sin lenaste o ljusaste röst, heeej mamma va fiin du är, åååå sötmamma ja älska dig. notti notti(sen dra hon sin nästipp mot min ^^,) jag älskar henne verkligen mest i hela universum!


Har just surrat med Bea :) den 5:de februari blir de nog Sundsvall med Nova o jyckarna, övernattning där å på lördag drakborgen med bästa barna :) Sen bara ha en massa mys på kvällen, surra så mkt skit vi bara kan o må gott :) FY FAAN vad jag längtar :) Kommer bli helt underbart <3


Nu ska jag försöka tänka på sånt jag tkr om o inte på allt som deppar ner mig, jag orkar inte med de mer jag mår bara sämre å sämre! BYE!


Av Madelene Strömqvist - 11 januari 2010 03:13

..så saknar jag en vän i mitt liv som haft stor betydelse för mig, nämligen Emma Andersson! Skulle verkligen behöva träffas o prata med dig!

Går typ inte att få tag i dig o jag känner att jag behöver dig..

Saknar allt vi gjort o jag saknar när vi bara sutte o pratat.

Och när allt blir såhär tungt o ångesten kmr smygandes så har jag verkligen saknat att prata med dig emma, har verkligen försökt fått tag i dig för jag har trott att om jag pratar med dig kanske de blir lättare då du ändå vet allt om mig o du typ bott med mig. men har inte fått ngt svar :(

Skulle helst av allt bara vilja ringa dig just nu.

hör av dig då du kan.. <3

 

 

Helt plötsligt blev allt skittungt. när allt blir mörkt och jag sitter själv så kommer alla tankar och jag mår skit. känner smärtan i bröstet komma och andningen blir allt svårare. Tårarna börja sakta stiga i ögonen o jag önskar att de inte var jag som satt här å skrev detta o levde i denna skiten!

Varför står jag i de jag gör idag!?

Vad har jag gjort som förtjänar allt de som hänt och händer :'(

Jag förstår faktiskt inte..

Jag mår inte så bra just nu o jag tackar alla mina underbara vänner och min familj för att ni finns trots att mitt humör inte alltid är de bästa! TACK <3

Förlåt att jag ibland är som jag är. men jag hoppas ni förstår mig.

 

Av Madelene Strömqvist - 8 januari 2010 17:48

Hade jättemysigt med Nova och tjejorna igår, middag o surr o skvaller o hemmabakt mjuk pepparkaka till efterrätt :)

De va helt underbart mysigt, dock fick jag väldigt svårt att andas o smärtor i bröstet . jag la mig ner o sen efter ett  tag blev de lättare att andas, känslan släppte inte riktigt men jag fortsatte att umgås!

Åkte på bio men tjejorna o de kändes fortfarande av att jag hade svårt att andas o ont , efter bion åkte jag till mamma o pappa!

Där blev de värre o värre. kunde nästan inte andas och tuppade nästan av.

huvudet hängde inte med o jag trodde jag skulle svimma eller dö!

pappa sa åt mig att åka in på akuten så jag fick åka in.

där togs de prover o skit o sen konstaterade dom att jag hade fått inflammation i bröstkorgen o panikångest attacker över allt som hänt :/

så nu måste jag iväg o träffa en läkare igen o nån att prata med! känns sisådär. vill inte riva upp allt igen är så jobbigt, o nog jobbigt som de är :(

Men men. nu är malin jocke saga o wilma här, ni vet m.s o j.w :P hahaha! Linda du fattar iaf ;D Vi ska äta köttfärsgratäng och sen ska jag göra marängswisch och se lets dance!

Nu ska jag göra en sallad :) Hejdå!

Av Madelene Strömqvist - 5 januari 2010 19:38

 

"oooh va förvånda jag blir !!

Säg åt hon o skaffa sig ett liv ist för att sitta å fjanta vid min blogg

Jag lägger inte ner någon energi på er två.. och tänker inte göra de heller.."

 

Fick just dedär skickat till mig på msn då jag frågat min förra sambo om han pratat med tjejen han haft ihop de med då jag kom in på hennes jävla blogg via en länk o läste för att läsa , man läser vell alla bloggar lr!?!? Ska vell kunna få bry mig om min förra sambo o fråga om de var han de handlade om eller?

Men tydligen FJANTA man sig kring hennes blogg om man läser så va i helvete har du blogg jäveln för då om man inte ska kunna läsa utan att fjanta sig? Bort med helvetet isf säger jag! Patetiska jävla skitstövel o dig har man haft som bästa vän!! förfan "skaffa dig ett liv", vare inte jag som sa åt dig att leva ditt egna liv ist för mitt å skaffa dig ett liv, kan du inte komma på nå bättre att säga än mina gamla ord heller ?

 

Att du var en sånhär stor fjolla de trodde jag faan aldrig! Varsegod du fick ett helt jävla inlägg av mig o fick mig att slösa 5 min att mitt liv på dig!

SÅ NJUT "VÄNNEN" NJUUUUUUT!!!

Ovido - Quiz & Flashcards