Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Madelene Strömqvist - 18 maj 2010 18:02

Just nu känner jag mig galet less på allt!

Det är bråk runt huvudet tamme sjutton hela tiden.

Jag skriver saker folk stör sig på och allt jag gör är pina o pest enligt dom.

Men vet ni att här i min blogg är det jag som skriver tycker och tänker.!!


Jag vill helt enkelt att det är tryggast miljö för Nova när hon ska träffa sin pappa men då tkr jag helt fel enligt vissa andra!

Men såhär är det att jag nekar varken Novas pappa eller nån i hans familj att träffa Nova, ni får MER än gärna komma och hälsa på oss.. Men ni gör det inte!? varför??

Nu när han kommer hem ska det bli ett jävla sjuhelvetesliv för att jag tycker att han då ska komma hit och träffa henne, men de är ju för att hon är liten och det ska vara tryggt och bra för henne, att hon ska tycka det blir ngt roligt av det hela! Inte att hon sitter i min systers knä och trycka borta där hon inte är van att vara!

Att sen gå på mig och hitta på saker om mig tycker jag är förbannat lågt gjort.

 

Nu är jag less på det här! Jag har min underbara familj som stöttar mig och jag har mina vänner oxå och tacka gud för de! Men jag har även mina vänner jag saknar! Jag saknar Bea, Bobbas, Tindra och Fredrik supermkt! Vill bara åka iväg till dom igen ha roligt och mysigt som förra gången jag var där!
Varför bor ni inte här när jag vill ha er här :( <3

 

Jag har fått hört det mesta i mina dagar, allt från att allt är mitt fel till att jag gör saker för att jävlas. Men jag kan säga rakt ut att allt jag gör är för Novas bästa. Hon är min prinsessa och betyder allt för mig!

Så nu har jag bestämmt mig.. jag är så less på allt nu så jag tänker inte ens prata med dom som håller på nåmer.! Dom kan sitta och tjura över att jag som inte har körkort inte hälsar på medans jag försöker göra de jag kan. medans dom väljer att inte hälsa på! Jaa vad tycker ni gör jag rätt eller fel?

Jag vill helt enkelt inte ta ngt mer skit av folk jag blir nere av det och jag orkar inte med allt dehär mera nu! Jag kämpar för mig och mitt barn och att våran framtid ska bli bra. inte för att gå bakåt i tiden!! Punkt slut.

Nu ska vi käka vindruvor! hejdå.

 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards