Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Madelene Strömqvist - 26 mars 2012 23:25

I fredag tog vi det lugnt, åt tacos och bara myste :)

Nova somnade i tid och även vi la oss rätt tidigt!

På lördagen väntade en heldag med Nova och Saga :D

Saga kom vid 11 då Malin och Jocke skulle åka och köpa saker till huset :)

Vi åkte till Graninge, tjejerna lekte ute och inne och det var full rulle hela dagen :)

Vi grillade och hade supermysigt :)

Hundarna lekte ute en massa och Ewe tränade Kitty lite!

Nova skulle få stanna och sova där för hon hade längtat så länge, så vi 6 tog vi med oss Saga hemöver.

Vi åkte till stan och köpte ett nytt bränslefilter till bilen, åkte sen på Ica här i Långsele och köpte lördagsgodis till henne, sen upp på bryggis dit Malin och Jocke just kommit och lämnade av henne, vi la oss klockan 10 jag och Pär :P

 

På Söndag klev vi upp halv 6, kvart över 6 begav vi oss ut i bilen med Nathalie och Kitty för att åka till Stockholm!

Vi stannade ett par gånger så Kitty fick kissa och vi kunde sträcka på benen :) Sen åt vi lunch och skrattade en massor :) Vi ett var vi framme på Värmdö, solen sken och det var varmt ute :) Kitty kände igen både Petra och hennes dotter och det var så roligt att se, även sina syskon :) Men när dom släppte ut Kittys mamma Nina blev Kitty helt överlycklig, hon kände verkligen igen henne :') Vi drack kaffe, fikade, surrade en massa och hundarna lekte :) Så trevligt! Klockan fyra begav vi oss hemåt mot Långsele igen, dock med två hundar i bilen istället för bara en ;) Nathalie tog med sig lilla Tekla hem, Kittys helsyster :) Så roligt! Både Kitty och Tekla sov nästan hela vägen hem, dock har Kitty varit heldöd hela dagen :P haha! Var på näbbar och klor och köpte ett älghudsben åt henne och Kurtan så dom har ett riktigt ben att tugga på :) Så mycket bättre ben alltså! Fotade en massa då dom lekte så bilder kommer :)

Imorgon väntas en dag av att baka morotskaka till utställningen på lördag så vi har något att fika till kaffet :) Sen ska jag duscha Kitty, träna henne lite, åka på näbbar och klor och köpa hundmat och en leksak till Kurt och lyx hundgodis så Kitty vill stå extra bra :) Snart är det dac för utställningen i Sundsvall med, undra hur nervös jag kommer vara då :P Har förresten fått en cysta igen, så äter nu medicin för att försöka på bort den :/ Är så jobbiga biverkningar på den då det är illamående, huvudvärk, vätskeansamling i kroppen osv. Så jaa, snart ser jag ut som en strandad val! Men med träning blir nog allt bra! Nu blir det sova som gäller, upp tidigt imorgon för att hinna allt :)

 

        

  

                                                                     

Ovido - Quiz & Flashcards