Alla inlägg den 19 april 2009

Hm!

Av Madelene Strömqvist - 19 april 2009 23:47

Nova sover och jag har sååå tråkigt, funderar stark på popcorn o cola, yumie ;)

Tobias har ju farit o köpt mer cola åt mig :P haha. man behöver ju sånt ;)

Saknar Matilda o mini en massa har inte träffat henne en gång sen jag flyttat vilket INTE är bra :( Hoppas hon o mini ska ner till sundsvall ngt så kan hon ju kanske dra med Emma oxå :) så roligt när dom kom på kvällarna till mig o vi hade våra små hunddater på tjärnen :P

och när Felizia o Aszta hakade på och Nitro var lekfarbror :)

så roliga stunder.

Aja jag hoppas jag får träffa dom snart.

På torsdag fyller min älskade pappa år :) hoppas jag kan åka, har nå möte tors el fre på ams, så jag kan inte sova där å de går ingen buss på kvällen, men men de löser sig jag ska ringa o surra med pappa nån dag om hur man kan lösa de. Saknar han och mamma eftersom jag inte träffat dom på ett tag dom for ju till blåsjön o mamma jobbade bara dagarna innan när vi var där :( jaja nu ska jag skriva till min mamma := Sen ska jag mysa med min älskade Olga! är så himla glad att jag har denna fina underbara hund. Tack mimmi för våran stjärna :)

Nu ska jag återgå till min tv o skriva sms. Bye bye!

Av Madelene Strömqvist - 19 april 2009 15:47

Jag har hosta som ett tok, den ger faan aldrig med sig :/ Nova har fortfarande hosta hon med men har varit medicinfri i två dagar nu :D

Hon tycker de är så skönt att slippa hostan, hon far runt o äter ostkrokar hon :) sötnötan. Vi har just badat läääänge ;) så himla mysigt vare. men sur blev hon när vi tvätta håret :P haha. Nu har hon världens krull ^^, de är så jävla fint jag blir så avis jag ;)

Dumhet Mamma säg hon till min nu vet inte varför.

På tal om annat så har jag bitit av halva min kindtand :S fatta hur äckligt de är jag vette faan vad jag ska göra för de skaver o ha sig, bara att ringa tandis imorrn o se om dom har nån tid till mig!

AKUT AKUT ska jag säga :D

Jag är grymt sugen på att åka in på IKEA idag o även på att äta en mjukglass :) Nova vill oxå ha glass vi gillar de i solen.

Vi tänkte faktiskt gå ut o sola snart ;) Ta en cigga och bara ta det lugnt :) Olga ska med få sola :) Hon är ju så snygg så man måste ju ha henne med sig ;) höhö... näe nu har jag inge mer att hosta fram, skriver kanske sedan om jag orkar. Btw så saknar Nova bebin väldigt mkt (Bebin är mamma o pappas cavaliervalp, hon var med när den föddes o döpte henne till bebin, Dorabebin) så hon pratar hela tiden om Dorabebin, imorse sa hon åh mammis hör du bebin, hon e lessen huhu:P hahaha. näe nu blire hostmedicin nästa. byebye.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards