Alla inlägg den 18 april 2009

Av Madelene Strömqvist - 18 april 2009 19:57

Nu är kvällen här, iaf för lilla Nova :)

Vi har ätit sen middag idag för vi var ute o gick en långpromenad först i det fina varma vädret ;) Gick på affären och handlade.

Åt lasange, skitgott vare :) Nova gillade de, men mer gillade hon efterrätten älsklingen köpt :D Choklad och vaniljpudding varvat.. mmmm så himla go varen, tack Tobias <3 :)

Nu har Novis fått lördagsgodis så vi ser på tv och sen ska hon snart lägga sig och sova, just nu klättrar hon på min rygg för jag ligger på golvet :P haha. Näe nu ska man återgå till vardagen o inte sitta här och tokskriva, ska även träna Olga mer på stå och springa i ring :D Hejdå!

PS! Vi saknar Saga!

Av Madelene Strömqvist - 18 april 2009 13:23

Nu sitter Novis och äter blodpudding :) Jättesmarrigt tkr hon och även Nitro som får sig en smakbit lite då o då :P  Nu har hon avbrytit ätandet och leker med sin dockvagn och Nitro MÅSTE vara med i leken tydligen :P hon blir skitasur på han om han inte kmr ^^, haha.

Själv har man tagit sig ett glas yoghurt :) finns inte så mkt annat att äta på :P har gjort hundgodis till hundarna oxå av den blodpudding som blev över när novis fått sitt! dom lär ju älska det ;) ska träna Olga på stå sedan så då får hon några :) sen ska vi nog förhoppningsvis ut på prommenad.. Emma och jag var ute och gick igårkväll :) vi skulle skynda oss upp på Ok, så vi kom uppför backen här då kom just bussen så Emma, jag och Nitro hoppade på bussen dit :P hahaha :D men på vägen hem gick vi ;) jätteskönt var de. När vi kom tillbaka släppte vi Nitro i rastgården och tog en cigg :) Bea ringde och sa att hon Bobbas o Tindra ville komma förbi så jag ska höra med Tobias som blivit sjuk nu efter mig o Nova :P fast vi har ju hostan än :/ Näe nu ska jag gå å kolla vart nova o nitro tog vägen :P haha! Puss

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards