Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Madelene Strömqvist - 2 januari 2011 23:58

Jag har haft en helt underbar nyår i blåsjön, har nog aldrig haft en så bra nyår förut :) Plus att de var 5 år sedan jag var där så de var en mycket uppskattad resa :)

Så himla roligt, trevligt och massa underbara människor runtomkring :)

De har varit skoteråkning, bobrace, sång, spel, galenskaper, rakter och såklart matkrig och mycket mera :)

Nyårsafton hade vi supergod middag som vi gjorde med både förrätt, varmrätt och efterrätt :)

Efter de gick vi runt i stugor sedan ner på ripan, på tolvslaget stod jag med min underbara pojkvän, han höll om mig hårt och vi dansade.

Kändes som jag ville stå kvar så föralltid <3

Vi kramade om alla dom andra och alla sjöng happy new year tillsammans en stund innan jag och Pär fortsatte kramas o dansa till den låten :)

Så himla mysigt!

Dagen efter blev de mer skoterfärd och bus, endel tolkade med bob bakom och flög åt olika håll, haha :) riktigt roligt att se! Jag åkte skoter med hjärtat kändes säkrast ;) Vi kom även på att vi glömt sjuta rakterna så de gjorde vi på kvällen den 1 januari ;P vi firade nyår då med :)

De var en riktigt lyckad helg! Jag är supernöjd och hade hela tiden roligt! och sjukt bra sällskap vilket gör de mesta ;) Jag saknade min lilla prinsessa men visste ju att hon hade de super hos momma o mopparn, och jag pratade med hon flera ggr om dagen men hon tjatade mest om pär ;) haha! sötungen min <3

Tack alla som var med och gjorde denna fantastiska helg!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med älsklingen och imorgon åker jag och nova med han när han ska träna lite inför helgen då vi åker till östersund på tävling :) Hejdå!

 

Min kärlek <3

  

                           

 

Ovido - Quiz & Flashcards