Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Madelene Strömqvist - 12 juli 2009 19:56

Vi börjar med förra lördagen,  alltså den 4/7!

Vi åkte till Långsele och kidnappade Linda, drog med hon till forsmo och "paddlade" (säger man så?) till granvågsniporna. käkade lunch drack och myste :) åkte till malin snyggade till oss och åkte till bowlingen.

bowlade :D drog sen vidare till valvet och käkade. skitgott :D fläskfiléplanka m. mos och grillade grönsaker :) resten av kvällen tillbringades där med gott dricka o trevligt sällskap o massa grattande till Linda :) sen käkade jag empa o bias på 64:an.

Bröllopet höll rum i långsele igår :) så himla vackert! Linda var den finaste brud jag sett <3 efteråt blev de tårtkalas o massa mys :) Bias o jag for hem tio för jag skulle jobba. Jobbade idag o hade så ont i ryggen o svårt att kissa :( fick åka in på akuten eftersom jag har diskbråck. en nerv har hamnat i kläm och jag har tappat väldigt mkt känsel i benen, han tog en kanyl och pickade på benen o på höger kände jag att de var vasst men på vänster kände jag inte ens de :(

dom sa att om inte jag är sjukskriven i två veckor kmr jag tappa känseln helt :'( känns piss o bli sjukskriven när man går på sommarschema. hoppas bara att jag får jobba efter de blir så nojjig :'( men kan inte skita i min hälsa precis!

Så nu blir man hemma i två veckor för att inte göra ngt o se om de blir bättre. hoppas verkligen att de blir de, jag är så less på att ha ont i denna jävla rygg :'( näe nu ska jag kika vidare på datorn och vara skapligt depp! suck. bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards